Postpartum

POSTPARTUM Perioden

Postpartum doula København Kristine Kohlmetz

Overgangen ind i moderskabet er en transformation. Fødslen af et barn er også fødslen af en ny mor. En kvindelig livsovergang, der bringer det smukkeste og vildeste potentiale for dig og dit nye liv, med din nye familie. MEN jeg ved også at overgangen ind i moderskabet, kan være endnu mere udfordrende end fødslen af et barn.She is the source from which life springs.

But if her cup runs dry, then nobody drinks.

Heng OuSå ja, jeg vil opfordre dig til at forberede din postpartum periode. De første 40 dage efter fødslen. Række ud og bede om støtte. Og vid, kære nye mor, at det ikke er et tegn på svaghed, men styrke at etablere et netværk omkring dig, som giver dig det du og din nye familie har behov for.

Jeg tror nemlig, at vi sammen kan skabe den nye landsby, med anerkendende respekt, viden og færdigheder som vi alle sammen har brug for.


Mine postpartum doula care services, er skabt for at ære, holde, støtte og nære dig som ny mor.

Jeg holder dit rum med følelsesmæssig, fysisk nærværende støtte.


Din postpartum periode er tiden efter fødslen. De første 40 dage er traditionelt blevet betegnet "postpartum perioden" - efter overgangen. Det er den tid, hvor din krop og sind har brug for ro til at restituere og ehale oven på graiditet og fødsel. Brug for næring og støtte til at heale og lande i alt det nye. Tryghed og kærligt nærvær, der støtter dig, så du kan gøre det, der er allervigtigst for de fleste nye mødre:
Finde ro til at lære at elske dit nye barn og finde ro til amning.


Det er ikke altid let og langt fra så rosenrødt som på de sociale medier. Mange moderne kvinder oplever krav fra familie, venner og relationer om lynhurtigt efter fødslen at skulle bounce back i normalen, som før fødslen. Barselsbesøg, hvor familie og venner kan opleve den nye baby, kan for nogen nye mødre være grnseoverskridende od unødvendigt udmattende.


For mig er det egentlig ganske simpelt. Vi har som nye mødre brug for at respektere den overgang ind i moderskabet. Og respektere os selv, at det måske kræver en anden form for støtte og omsorg end vi troede. Men det er også min oplevelse, at når man får den rette omsorg, støtte og ro så bliver man meget bedre i stand til at klare det omskrifelige liv med et elelr flere små børn, søvnløshed og hverdagslivets monotoni. 


Det min erfaring, efter snart et årti som fødselsantropolog, doula & kvindeyogalærer, at de kvinder som investerer tid og planlægning i at skabe en tryg og nærende postpartum periode også har meget nemmere ved at finde ro og glæde i overgangen ind i moderskabet.


Et postpartum doula-forløb med mig er et tilbud til dig der er ny mor og som drømmer om tryghed, støtte og nærvær fødslen. Mine dybeste intentioner er at give dig mere ro, hvile, omsorg og næring.

Give plads til dig og de følelser og oplevelser, der fylder hos dig.

Postpartum Doula BESØG 

Postpartum doula København Kristine Kohlmetz

Et postpartum forløb er en mulighed for dig til at læne dig tilbage i bløde puder og tage imod. Sætte dig selv først, ære din egen hvile, nyde egenomsorg, næring og healingt. En mulighed for bevidst og kærligt at give rum for det som rører sig lige præcis for dig i overgangen ind i dit moderskab. Min intention er at skabe mulighed for en bæredygtigt, nærende og tryg overgang ind i dit nye moderskab, med mere ro og glæde til at være lige præcis den kvinde og mor du er.


Som postpartum doula giver jeg den nærende omsorg, for dig der er blevet mor. Det er et forløb for dig, der har brug for kærlig støtte til roligt og trygt at lande i det nye, uanset om det er første gang eller om du er blevet mor påny og det finder sted indenfor de første 40 dage efter fødslen, i din postpartum periode.


Jeg ærer og holder dig.

Lytter og ser dig. 

Holder dit rum, så du kan være den mor du allere de er.


Jeg giver forskellige muligheder for doula-omsorg, bearbejdende efterfødsels-samtaler, ro gennem guidede meditationer, postpartum yoga og afspænding. 

Jeg serverer dig nærende varm mad eller en kop velduftende te. Du bliver tilbudt healende herbal baths, fodbade, massage, en rebozo svøbnings ceremoni.


Ved mine besøg er det dine behov, der får plads og opmærksomhed. Jeg giver dig sparring og vejledning på den livssituation du befinder dig i, hvis du udtykker behov for det. Jeg har et bredt netværk af ressourcer i både det konventionelle og alternative sundhedsfelt, som jeg henviser til hvis der er behov for andre fagprofessioner, fx. specialiseret ammekonsulent, osteopat, kraneosakral terapeut eller lign.


Hvert besøg varer ca. 2 timer. Jeg anbefaler at første besøg finder sted i din graviditet, så du allerede inden fødslen kan forberede dig på at lande trygt og roligt i din postpartum periode. Efter fødslen mødes vi først hver uge i begyndelsen og derefter hver anden uge i postpartum perioden, de første 40 dage efter fødslen. Hvis du først kontakter mig efter du har født er det bare vidunderligt at du rækker ud og så er det her vores rejse sammen begynder.


PRIS & FORLØB 


Postpartum Doula basis

3 x 2 timers besøg: 4500 kr 


Postpartum Doula luksus

5 x 2 timers besøg: 6800 kr


KONTAKT: info@kristinekohlmetz.dk eller 20986956

Postpartum doula København Kristine Kohlmetz
Postpartum doula København Kristine Kohlmetz


Rebozo svøbnings

Ceremoni


Closing the Bones, blessing the mother

'


En rebozo-svøbnings ceremoni hos mig er en mulighed for at give kærlig opmærksomhed, bevidsthed og næring til dig selv. En postpartum praksis som ærer og holder dig som ny mor.


Sammen skaber vi et rum for healing og for at vise taknememlighed for den rejse du som kvinde har været igennem. Give tak til den iboende natur som har skabt liv og givet dig mulighed for at træde ind i livet og gennem overgangen. Og holde et rum for det som sker i overgangen, i overgivelsen og transformationen ind i et nyt moderskab. Som en visere og mere erfaren kvinde. Fødslen af moderskabet som et overgangsritual, rite of passage. Vi favner og siger tak til den overgang, den åbning og den nye fødsel.


HVAD SKAL DER FOREGÅ?

Ceremonien indledes med dampende urtefodbad og afspændende fodmassage med healende økololiske olier. De blide tryk og de særligt udvalgte urter grounder dit nervesystem og invitere dig til at slippe spændinger, angst og stress. Måske taler vi om fødslen og den nye tid som  ny familie. Jeg serverer en speciel og lækker herbal tea for dig, der øger varme og blodcirkulationens flow i kroppen.


Du svøbes af kærlige hænder i bløde sjaler, særlige steder på kroppen, til dyb nærende omfavnelse af krop, sind og energi. Sjalernes omfavnende egenskaber balancerer nervesystemet og samler din fysiske krop. Når vi favnes kan vi bedre slippe det, der ikke længere tjener os, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.


Du kan ved rebozo svøbnings ceremonien forvent en oplevlse at at komme i dybere kontakt med dig selv, din krop og dit væsen. En følelse af at være samlet og connected, til dig selv, din intuition og dit hjertes kald. 


VARRIGHED: En Rebozo svøbnings ceremoni varer 2,5-3 timer


STED:
Ceremonien foregår hjemme hos dig, med mindre vi aftaler andet.
Din baby er naturligvis velkommen til at være en del af ceremonien, hvis det er sådan I begge er mest trygge. Men det er også en mulighed, at en person du har tillid til er med din baby, så du kan nyde en healende og nærende stund for dig selv.


PRIS: 2350 kr 


KONTAKT: info@kristinekohlmetz.dk eller 20986956

Postpartum doula København Kristine Kohlmetz
Postpartum doula København Kristine Kohlmetz


efterfødselssamtale

 

HAr du fået talt om din fødsel?


Fødselsoplevelsen forandrer os! Som kvinder, mennesker og gør os til mødre for første gang eller påny. Måske savner du en bearbejdende efterfødselssamtale i et betingelsesløst rum - med plads til DIG og DIN fødselsoplevelse! Jeg tilbyder bearbejdende efterfødselssamtaler, både til kvinder & familier jeg har fulgt, men også til dig jeg endnu ikke kender.


  • Fylder tanker og følelser om fødslen stadig meget i dig?
  • Reagerer din krop med enten tårer, anspændthed, svære følelser og reaktioner når du tænker på og taler om din fødsel?
  • Savner du at tale om din fødsel til en der lytter uden at involvere egne følelser i din oplevelse?
  • Er du bange for om du har en efterfødselsdepression?
  • Føler du dig alene og overvældet af moderskabet?
  • Savner du et rum til at lande din fødselsoplevelse, uanset om det er dage eller år siden du fødte?
  • Mærker du uro, skam, frygt, uforløsthed eller ængstelighed i krop og tanker?
  • Er du gravid igen og mærker en ubearbejdet og uforløst historie?

 

Til en efterfødselssamtale er det DIG som er i fokus. Din oplevelse af fødslen, af forløbet øbet som har min fulde opmærksomhed. Din fortælling & oplevelse af det som skete før, under og efter fødslen, er det væsentlige og vi arbejder med at forstå og finde plads til.

 

Jeg guider dig hvis det er nødvendigt, men det er ikke sikkert du har behov for det! For måske er det du har brug for efter fødslen nogen som lytter, ubetinget, giver omsorg ved bare at være og holde oplevelserne & følelserne sammen med dig.

 

En efterfødselssamtale med mig skal ikke fixe eller forandre din oplevelse! Men skabe et rum som er nødvendigt for at du kan forstå, rumme og acceptere det du oplever. Til ord, følelser, tårer, kropsfornemmelser, suk, grin, råb og stilhed.


Hvis du har brug for det arbejder vi med embodiment exercices, guidet krops- og åndedrætskontakt, writing exercices og et fundament for dig at gå videre i dit liv med.

 

KONTAKT mig for at høre om mine samtaletilbud, støtte og forløb i 2018

 

INFO

1 session á 2 timer: 1500 KR


Bestil her

Doula Kristine Kohlmetz
 
 
 
 
Postpartum doula København Kristine Kohlmetz
Doula København Kristine Kohlmetz
Doula København Kristine Kohlmetz